Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Διάθεση προιόντων από το Δήμο Αιγάλεω

Διάθεση προϊόντων στους δημότες και κατοίκους του Αιγάλεω από Έλληνες παραγωγούς.

Ο Δήμος Αιγάλεω λαμβάνοντας υπόψη του τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι πολίτες και με σκοπό την στήριξη των νοικοκυριών, συνεχίζει την πρωτοβουλία για την διανομή αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στα πλαίσια των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Για τη διάθεση προϊόντων στις 17 Φεβρουαρίου καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας που επιθυμούν να προμηθευτούν ελαιόλαδο, ζυμαρικά, πατάτες, μέλι, ρύζι, όσπρια και αλεύρι:
1. Να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας που διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www . egaleo . gr & βρίσκετε σε έντυπη μορφή σε όλα τα Δημοτικά καταστήματα.

2. Να προσέρχονται προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν το σχετικό έντυπο παραγγελίας: α) στο θυρωρείο του Δημαρχείου (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου), β) στην Κοινωνική Υπηρεσία (Ελλησπόντου 7), από 17/01/2013 έως 15/02/2013, κατά τις εργάσιμες μέρες & ώρες και γ) στα 1ο, 2ο,3ο,4ο,5ο και 6ο ΚΑΠΗ στο χρονικό διάστημα από 17/01/2013 έως 15/02/2013.

3. Να το αποστέλλουν συμπληρωμένο: α) με fax στο 2105315669 και β) με e-mail στο portal @ egaleo . gr .

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει από τους ίδιους τους παραγωγούς. Παρατηρήσεις :
· Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται με την επίδειξη του εντύπου παραγγελίας.
· Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ των παραγωγών και πολιτών.
· Προϊόντα προς διάθεση: ελαιόλαδο, ζυμαρικά (τραχανάς - γλυκός και ξινός - χυλοπίτες, κριθαράκι, λαζάνια), όσπρια οικολογικά, ρύζι, πατάτες, αλεύρι και μέλι.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας
ΣΙΓΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ