Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Βριλήσσια - Ξεκίνησε η διάθεση ελληνικών αγροτικών προϊόντων σε χαμηλές τιμές απευθείας από τους παραγωγούς

Ο Δήμος Βριλησσίων, αντιλαμβανόμενος τις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, προχωρά σε νέες δράσεις για την ενίσχυση των νοικοκυριών αποδεικνύοντας έτσι ότι οι βριλησσιώτες είμαστε και παραμένουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όσους επιθυμούν να προμηθευτούν αποκλειστικά ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές να συμπληρώσουν τις αιτήσεις παραγγελίας, έντυπα των οποίων θα βρίσκονται στο ισόγειο του Δημαρχείου Βριλησσίων στο Γραφείο Δημότη ή μπορούν να τα κατεβάσουν επιλέγοντας τους ακόλουθους συνδέσμους.

Η υποβολή των αιτήσεων στο Γραφείο Δημότη (Δημητρίου Βερνάρδου 23) ξεκινά τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, από τις 07:00 έως τις 15:00, τηλ.213-2050500 & 599.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 13:00 στο χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης (είσοδος από οδό Καλιανίου).

έντυπο παραγγελίας αλεύρων
έντυπο παραγγελίας λαδιού
έντυπο παραγγελίας μελιού
έντυπο παραγγελίας ρυζιού
έντυπο παραγγελίας οσπρίων