Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Εγκαίνια του χώρου Αγοράς του Δικτύου ΤΕΜ Μαγνησίας

Εγκαίνια!

Το Σάββατο 7/4 στις 10:00 η Αγορά του Δικτύου ανοίγει για πρώτη φορά, Βρίσκεται πίσω από τα ΚΤΕΛ, είσοδος επί της οδού Λαχανά (Χάρτης),
Ας είμαστε όλα τα μέλη εκεί προσφέροντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ανταλλάσσοντας με ΤΕΜ! Υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι πάγκοι, αλλά όποιος έχει τη δυνατότητα μπορεί να φέρει και το δικό του πάγκο/καρέκλα.
Κατά την διάρκεια της μέρας θα γίνουν διάφορες δραστηριότητες και εργαστήρια. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της ημέρας εδώ. Αν θέλετε να κάνετε κάποια παρουσίαση ή εργαστήριο δηλώστε το στο 6973 673 893.

Θέσεις Απασχόλησης

Καλούνται όσα μέλη του Δικτύου ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή για απασχόλησή με ΤΕΜ (6 ανά ώρα) την ημέρα των εγκαινίων της Αγοράς.
Χρειάζονται 6 άτομα για το κυλικείο και την κουζίνα, 3 άτομα γενικών καθηκόντων και 2 άτομα για τη φύλαξη του χώρου μετά το κλείσιμο της Αγοράς. Για δήλωση συμμετοχής στην Ομάδα Οργάνωσης των Εγκαινίων στείλτε e-mail στο info@tem-magnisia.gr.
Οι επόμενες συναντήσεις της ομάδας είναι Τετάρτη 4/4 στις 14:00 και Παρασκευή 6/4 στις 14:00 στο χώρο της αγοράς.
Σε προσεχή συνέλευση συντονισμού θα τεθεί θέμα δημιουργίας ομάδας λειτουργίας αγορας.

Κουζίνα
Παρακαλούνται τα μέλη του Δικτύου που μπορούν να δανείσουν ηλεκτρικές συσκευές,

όπως π.χ. ψυγείο ή μηχανή φραπέ για την ημέρα των Εγκαινίων να επικοινωνήσουν με την Ομάδα Υποστήριξης Μελών τις ώρες λειτουργίας του γραφείου.