Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Το αεροπλάνο της Ευρώπης έχει τρελό πιλότο!

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΟΥΜΠΙΤ

Το αεροπλάνο της Ευρώπης έχει τρελό πιλότο!
Η ελίτ της Ευρώπης που εκφράζεται απ’ τη γραμμή σας κ Σόιμπλε τσιγκουνεύεται να βοηθήσει την Ελλάδα - χώρα της ευρωζώνης - και ζητάει μεταρρυθμίσεις εξαθλίωσης για το λαό της, ενώ θα έπρεπε να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει αυτήν, αλλά και τις χώρες που εξαθλίωσαν οι άγριοι ληστρικοί της πόλεμοι, παρέα με τις ΗΠΑ, για τα πετρέλαια και τις άλλες πρώτες ύλες στο Ιράκ, το Αφγανιστάν  και την Αφρική.

Οι περίφημοι "χειρουργικοί” βομβαρδισμοί που
σκότωσαν τόσα γυναικόπαιδα στο Ιράκ και αλλού, καθώς και τα ταπεινωτικά βασανιστήρια του Αμπού Γκραϊμπ και τόσων άλλων φυλακών, δημιούργησαν και γιγάντωσαν το τέρας του ισλαμικού κράτους που δεν σέβεται  τίποτε, ούτε και τους αρχαίους πολιτισμούς, την ιστορία της ανθρωπότητας.

Αυτό είναι μια βόμβα για τον παγκόσμιο ανθρώπινο πολιτισμό έτοιμη να σκάσει σε χιλιάδες ανύποπτα μέρη - είδαμε ως τώρα: δημόσια κτήρια, πανεπιστήμια, μουσεία, αεροπλάνα, αγορές, τεμένη και θα δούμε ό,τι δεν μπορούμε ακόμη να φανταστούμε.

Η Ευρώπη κι οι ΗΠΑ πλούτιζαν (οι ελίτ) και στους φτωχούς πετούσαν βόμβες και πυραύλους με απεμπλουτισμένο ουράνιο, που άφηναν πίσω τους νεκρούς και καρκινοπαθή παιδιά κατά χιλιάδες. ”Βοηθήσαν”…με βόμβες ραδιενεργές και το Κόσσοβο, που σήμερα είναι η 2η χώρα σε εξαγωγή προσφύγων μετά τη Συρία.

Όταν σπάσει το απόστημα του ισλαμικού κράτους, όταν οι βόμβες της “συμμαχίας” γκρεμίσουν το χτισμένο πάνω στο - δυστυχώς για τους άτεγκτους πολιτικούς του κέρδους με κάθε κόστος - δίκαιο μίσος οικοδόμημά του, χιλιάδες φανατισμένοι άνθρωποι έτοιμοι να θυσιαστούν θα ξεχυθούν να ματοκυλίσουν την Ευρώπη που είναι κι ο πιο κοντινός τους στόχος.

Είναι αδύνατον τα αστυνομικά “μέτρα ασφαλείας” να εξουδετερώσουν μια τέτοιας κλίμακας απειλή, που θα εξαπλωθεί σ’ όλες τις συγκοινωνίες και τους δημόσιους χώρους.   

Ο μόνος τρόπος να καταλαγιάσει σιγά σιγά είναι η ειλικρινής και πραγματική βοήθεια στους πάσχοντες λαούς, στον τόπο του σημερινού μαρτυρίου τους κι η ανοικοδόμηση των διαλυμένων κοινωνιών τους.

Αλλά πού, κύριε Σόιμπλε και ΣΙΑ, να κάνετε εσείς κάτι τέτοιο!
Εσείς δε θέλετε ούτε για τις θηριωδίες των ΝΑζΙ να  πληρώσετε. 
Ούτε καν το κατοχικό τους δάνειο, που είχαν αρχίσει ν’ αποπληρώνουν.
Η ηθική σας υπόσταση μοιάζει έτσι κατώτερη από των ναζιστών, ενώ ζητάτε ηθική απ’ τους φτωχότερους!

Εσείς δημιουργήσατε περισσότερο από μια Ελλάδα φτωχούς στην ίδια σας τη Γερμανία.
Ο συμπατριώτης σας οδήγησε ένα αεροπλάνο με ζωές στον όλεθρο. 
Εσείς οδηγείτε εκεί όλη την Ευρώπη.
Ποιος λοιπόν είναι ο πιο τρελός πιλότος;
Ο Λούμπιτ ή εσείς;
Λαμία, 9.4.2015
Μ. Ράμνος